Bezig met laden...
Waarom nog zelf bouillon maken?
Bij Fundo houden we niet vast aan geheime recepten. In tegendeel zelfs. Wij zijn er net trots op dat we bouillon maken volgens de oeroude traditie, net zoals jij dat thuis ook doet. Alleen gebruiken wij iets grotere kookpotten dan jij. Waarom zou je nog zelfgemaakte bouillon trekken als je de uitgespaarde tijd aan de afwerking van je gerechten kan spenderen?Slow food for fast people
Verse ingrediënten kopen, groenten kuisen en ze bijna 48 u lang laten inkoken zodat ze al hun smaak afgeven. Bouillon maken is een intensief en tijdrovend proces. Tenzij je gebruiksklare Fundo bouillon koopt natuurlijk. Gemaakt met natuurlijke ingrediënten volgens het traditionele recept, smaakt Fundo bouillon net zo lekker.
In tegenstelling tot vele andere kant-en-klaar producten, bevatten Fundo bouillons geen kunstmatige bewaarmiddelen of additieven. Kijk maar eens op het etiket. Wedden dat je alle ingrediënten herkent?